При цьому ціна досить демократична. Весілля, ювілей, корпоратив – в житті кожної людини трапляються події, провести які хочеться в особливому місці. При виборі весільного залу у місті Львів для святкування потрібно врахувати всі нюанси. Адже саме він визначає загальну атмосферу події. Є безліч цікавих та гарних місць, куди у місті Львів піти двом закоханим, компанії друзів, де можна відпочити сім’єю. Але не кожне з них підходить для дійсно урочистого й знакового заходу. Ресторан «Nota Bene» на 100% відповідає критеріям вибору ідеального весільного залу та банкетного залу задовольнить навіть найвимогливіших замовників.

Ресторан SAFE знаходиться на першому поверсі комплексу, а великий CONGRESS HALL розташований на другому поверсі готелю, біля казкового зимового саду. Зал, що знаходиться на 2 поверсі готелю має площу 500м.кв і зможе http://free-minigames.com/application/list/?onlayn-kazino-v-rozghdestvenskom-nastroenii—cifrovue-kalendari-nastupleniya-rozghdestva-nahodyat-blagosk.html комфортно зустріти 150 гостей Вашого свята. Зал дає можливість зонувати площу за допомогою мобільних стін, що дає Вам можливість виокремити, наприклад, дитячу кімнату чи створити інші зони в залежності від ідеї.

Art of Rest готовий до будь-яких неочікуваних ситуацій. Заклад обладнаний укриттям та генератором для безперебійного електропостачання. Крім того, на території ресторану розміщена парковка для авто.

Номери з гарним ремонтом, персонал як і всі львів’яни привітний, ціна за номер приємна, але. Шумоізоляція відсутня з усіх боків!!!! Все, що відбувається в коридорі, на вулиці і в ресторані, який знаходиться під номерами, все в це в кімнаті. Так як ресторан користується попитом, в ньому відзначають масові заходи. Все це супроводжться гучною музикою і ведучим. І все це відбувається у вас у кімнаті.

ресторани львова для весілля відгуки

Банкетний зал ресторану «Шопен» розташований у зеленому сквері на тихій площі Маланюка, 7. Це чудове місце для проведення урочистостей. Пропонуємо просторий зал у пастельних тонах із панорамними вікнами та видом на палац Потоцьких. Якщо Ви у пошуках локації для проведення яскравої урочистої події (весілля, ювілеї тощо), завітайте до нас у гості !

Ваше надзвичайне весілля в RAMADA LVIV

Знаходиться недалеко від Львова. На локації можливо все, ніяких обмежень для вашої події, багато простору та до дрібниць продумана інфраструктура. Атмосферно, затишно, чудовий краєвид, далеко від ш… Банкетний зал ресторану відпочинкового комплексу «Пайташ» (с. Раковець, Львів) чудово піді… Kilinski- французький ресторан, у якому ви відчуєте Париж! Ян Кілінський дружив з королем високої кухні Марі-Антуаном Керемом та часто відвідував його у Парижі. Марі-Антуан завжди пригощав Яна експериментальними стравами, які закохували у себе!

Ресторан “Nota Bene”

Для резервування та отримання додаткової інформаціїзв’яжіться, будь ласка, з нами. Мінімальне замовлення – 1000 грн. Дочекайтеся омріяного дня та насолоджуйтесь урочистістю. Інтер’єрів, створених провідними дизайнерами і архітекторами сучасності. Гостя, який вирішить заночувати в комфортних умовах за приємними цінами.

Знайдіть в нашому каталозі гарне кафе для весілля Львів, щоб незабутньо відсвяткувати важливу подію! Ресторани для весілля Львів запропонують стильний інтер’єр і смачну кухню, яка зачарує ваших гостей. Ресторан «Касіопея» Банкетний зал «Касіопея» у Львові — це чудове та зручне місце для організації банкету кількістю до 100 осіб. За бажанням Ви можете тут же замовити музичний супровід свята.

Оренда обладнання для фотосесії. Організація банкетів, фуршетів, весіль. Ресторанно-готельний комплекс «Древній Град » – стане місцем здійснення Ваших мрій. Смачна і вишукана кухня, привітний… Запрошуємо на проведення весілля, бенкети, ювілеї… Святкування весілля, ювілею та інші свята , 10 хв від Львова, Сокільники, кільцева дорога…. Chagari – новий сучасний готельно-ресторанний комплекс.

Ресторан «Озеро»

Дякуємо за смачну кухню приємну атмосферу і відмінне обслуговування . Дизайн ресторану вражає вишуканою гамою золотистих кольорів, кованими атрибутами, які гармонійно викристалізовують стиль бароко. Ми допоможемо зробити ваше весілля справжнім святом. Код був відправлений у Viber або СМС повідомленням.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
CategoryUncategorized
Logo_footer   
     © 2020 kPI's Digital | Made with love..

Follow us: