До роботи в Kevuru Games я створював концепти для ігор та коміксів, але жодного разу не працював з проєктами світового масштабу. Незабаром після мого приходу в компанію ми виконали тестове завдання для Epic Games — однієї з найвпливовіших у світі компаній з ігрової розробки. Попри величезну конкуренцію, саме нас обрали для створення концептів зовнішнього вигляду персонажів для гри Fortnite.

заставка для ігор

Адже не так багато прикладів, коли зрештою виходило щось придатне. Два роки Ігор з Вікою жили практично на дві країни. Вона їздила до нього у Францію, він – до неї на Волинь. Молода жінка познайомила коханого зі своєю бабусею Ніною, яка замінила їй рано померлих маму і тата.

Але всі ці мінуси доволі не суттєві, та і є що поставити їм у противагу. Тож давайте перейдемо до ключових особливостей. Закінчувався кожний епізод битвою з боссом, яка радикально відрізнялася від аналогічних у тогочасних іграх.

Навантаження залежить від кількості лідів у відділі, яким можна щось делегувати, і від напливу завдань. Наприклад, якщо персонажі стояли в якомусь приміщенні, ми моделювали це приміщення та рендерили необхідні ракурси відповідно до сюжету гри. Варто додати, що саме цей проект мав дуже виразну та незвичайну стилістику. Усі герої та оточення розроблялися у реалістичному стилі, але мали специфічну постобробку, ніби намальовані масляними фарбами, що додавало їм шарму та індивідуальності. Найскладніше в роботі ліда — зібрати правильну команду. Це повинні бути фахівці, які не лише мають потрібний досвід і навички, а й вміють працювати в команді. Лід має налагодити між ними настільки ефективну взаємодію, щоб абсолютно різні між собою художники створювали моделі в одній стилістиці або й геть ідентичні.

Натяк на продовження: голова Blizzard назвав StarCraft “однією з найкращих франшиз” студії

Таким персонажем був Moochy — слимак-монстр з гри Monster Legends. У роботі з ним потрібно було дотримуватись анатомічних особливостей слимаків, це було цікаво. Спілкуватися з представниками Lucasfilm було дуже комфортно. Вони чітко описували свої побажання, але разом з тим цікавилися й нашою думкою. Зазвичай замовники такого рівня спілкуються через проєктного менеджера, але тут на онлайн-зустрічах були присутні всі члени команди, які могли вільно коментувати робочі процеси. 1 грудня українській компанії Kevuru Games виповнюється 10 років. За цей час вона виросла з купки ентузіастів до 300+ висококласних спеціалістів, які працюють над передовими високобюджетними іграми.

Найбільша гуманітарна криза склалася в окупованих із перших днів війни населених пунктах на півночі та сході області. Наприклад, у стратегічно важливих окупованих містах Куп’янську та Балаклії державну зраду вчиняли безпосередньо мери, в Ізюмі – декілька депутатів міської ради. Паралельно до Харківщини повернулася політика (в розумінні специфічної конкурентної сфери politics).

Одна з головних нових ігор Microsoft може вийти на PlayStation, але це не Starfield

Не всім сподобалося, що гра була псевдо тривимірною, адже спокійно могла у 3D. Ну і обуреними залишилися деякі гравці через те, що хоч проект і мав низькі системні вимоги, але не підтримував популярних тоді відеоприскорювачів і не використовував їх переваг. Напевне, якщо вас запитають які українські ігри ви знаєте, ви з гордістю назвете серії S.T.A.L.K.E.R., “Козаки”, Metro. Якщо ж мова піде про вітчизняні ігротворчі студії, то багатьом на думку спадає той факт, що їх майже всі було створено вихідцями з GSC Game World, і в більшості випадків це дійсно так.

Після оформлення замовлення та внесення Вами передплати (мінімум 50% від загальної вартості) ми розпочинаємо. За Вами закріплюється окремий проектний менеджер для оперативного спілкування. Тут робота полягає більше не в адаптації тексту під певну мову, а юридичних моментів. Так, якщо за законами країни неприпустимі сцени насильства, нецензурні написи, крові, то, як правило, це забирається. Крім перерахованих вище матеріалів під переклад підпадають меню гри, її заставка, і файл readme. Розвиток ігрової індустрії з кожним роком відбувається все активніше.

Найчастіше ми просто надсилали наші замальовки на узгодження, але часом (у разі зовсім нестандартних ідей) доповнювали їх текстовими поясненнями. Затверджені концепти ми готували для 3D-візуалізації. Якщо для створення та узгодження ідеї досить було просто замальовки, то на цьому етапі важливо було продумати та промалювати все до найменших деталей.

Над пропозицією GT Interactive ігротворці довго не думали. Вони вирішили, що екшн про мисливство — це доволі https://exo.in.ua/news/61814 непогана ідея, і взялися за роботу. А що ж було далі, ми розповімо вам вже у наступному випуску.

Програма стане більш сучасною та динамічною, — зазначила в розмові з «Днем» Лариса Губіна. — А щодо змістовної частини, то обов’язково дотримуватимемося професійних стандартів, які були напрацьовані за роки існування проекту. Ми — швидкі на підйом, адже оперативно реагуємо на всі актуальні події. Намагатимемося й надалі обирати лише найяскравіші акценти тижня.

Немає можливості пропустити стартову заставку, діалоги на початку рівнів, низку анімацій у самій грі. Не дивлячись на дійсно хороше оформлення локацій, ігротворці згубили їх вигляд поганим освітленням. Який би епізод ви не проходили, будь то Єгипет, чи середньовіччя, все виглядало як у якомусь погребі чи склепі. Увімкнення та вимкнення екранної заставки під час відтворення музики та подкастів Виберіть «Під час музики і подкастів». У деяких екранних заставках відомості про розташування змінюються відповідно до зображення, тож інформація про визначні місця завжди виділена. Екранна заставка «З повітря» дозволяє виконувати відтворення зі сповільненням неймовірних відео, знятих у різних місцях світу. Основний геймплей Overwatch настільки приємний, що в ньому так і хочеться проводити години безперервно.

Подібний підхід до босів зустрічався до цього у іграх. Але тут, на відміну від них, так потрібно було вбивати усіх чотирьох босів, а не окремих. Гравці тоді по кілька разів перезавантажувалися, перш ніж зрозуміти, як правильно підійти до справи. Але навчання програмування не всім дається легко.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
CategoryUncategorized
Tags
Logo_footer   
     © 2020 kPI's Digital | Made with love..

Follow us: